Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ Άμφισσα

Το ελληνικό σούπερ μάρκετ
https://www.myfokida.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/logo-galaxias-1441816381.jpg
Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ Άμφισσα

Λεωφόρος Σαλώνων 30, Άμφισσα 331 00, Φωκίδα

22650 29126

Τοποθεσία χάρτη

Το ελληνικό σούπερ μάρκετ

Τύπος:
Τρόφιμα, ποτά
Κατηγορίες:
Super market/mini market
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ξεκίνησε και εξακολουθεί να λειτουργεί ως αμιγώς ελληνικό Σούπερ Μάρκετ με ελληνικά κεφάλαια και Έλληνες εργαζόμενους. Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ παρέχει ποιότητα στα προϊόντα του και κυρίως χαμηλές, ανταγωνιστικές τιμές κατακτώντας την εμπιστοσύνη των πελατών του.

Όραμά μας, να συνεχίσουμε σταθερά την πορεία μας και την ανάπτυξή μας, με την ίδια συνέπεια και συνέχεια που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια.

Αποστολή μας είναι να ανταποκριθούμε και να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας ως προς την ποιότητα, την ποικιλία, την τιμή, τις υπηρεσίες που παρέχουμε και τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, με γνώμονα το όραμά μας.

Επιχειρηματικές τοποθεσίες
Λεωφόρος Σαλώνων 30, Άμφισσα 331 00, Φωκίδα

 Οδυσσέα Ανδρούτσου 23, Άμφισσα 331 00, Φωκίδα

Βίντεο

Μyfokida: Η Φωκίδα online

Προβολή των επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας για πρώτη φορά online. Στο MYFOKIDA σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλετε οι ίδιοι την επιχείρησή σας, τον χώρο και τη δουλειά σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Αυξήστε την πελατεία σας μέσω της αναζήτησης με κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

 

Tελευταία Άρθρα

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ II

Η παραλιακή Φωκίδα δεν κρύβει κανένα μυστικό. Σου τα δείχνει όλα ένα - ένα καθώς οδηγείς και εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να τα προσπεράσεις ή να γίνεις μέρος τους. Αφού έχουμε ήδη πάρει την καλύτερη δυνατή γεύση από την πρώτη μας εξόρμηση στην Δωρική Ριβιέρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι το ταξίδι μας προς την Ιτέα.

Περισσότερα...

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ I

Ο νομός Φωκίδας αν και στο μυαλό του ταξιδιώτη έχει συνδυαστεί με τα βουνά καθότι περιτριγυρίζεται από τέσσερις ορεινούς όγκους (Βαρδούσια, Γκιώνα, Παρνασσός και Οίτη) προς έκπληξη πολλών μελλοντικών ταξιδιωτών αποτελεί καταπληκτική καλοκαιρινή επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ήρεμο αλλά καθόλου βαρετό καλοκαίρι.

Περισσότερα...