Γεώργιος Σκόκας Γεωπόνος Φωκίδα

https://www.myfokida.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/skokas-logo-1445619182.jpg
Γεώργιος Σκόκας Γεωπόνος Φωκίδα
Πρόσωπο επικοινωνίας
Γεώργιος Σκόκας (+)

Δωρίδας 8, Άμφισσα 331 00, Φωκίδα

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
Παροχές Υπηρεσιών
Κατηγορίες:
Παροχές ΥπηρεσιώνΓεωπόνοι
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η SFG-We Know Nature (Σκόκας Φ. Γεώργιος) με έδρα την Άμφισσα, δραστηριοποιείται στην Φωκίδα από το 2006. Ο Γιώργος Σκόκας, Πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, παρέχει πλήρη υποστήριξη και ενημέρωση σε θέματα σχετικά με την διαχείρηση και ανάπτυξη δραστηριοτήτων στον αγροτικό χώρο, αλλά και με υπηρεσίες διαμόρφωσης τοπίου και υγιεινής στον αστικό χώρο.

Σε συνεργασία με άλλα φυσικά πρόσωπα (Γεωπόνους, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Περιβαλλοντολόγους, Οικονομολόγους κ.α.) και εταιρίες Συμβούλων καταξιωμένες στην αγορά, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Είναι το πρώτο οργανωμένο γραφείο στην Φωκίδα, που προσφέρει, με συνέπεια και αξιοπιστία, ποιοτικές υπηρεσίες σε τομείς όπως:

- Υποστήριξη εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων του αγροτικού τομέα και των τροφίμων σε θέματα τεχνικά, οικονομικά, οργανωτικά, περιβαλλοντικά και χρηματοδοτικά.

- Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης

- Μελέτη-Σχεδίαση, Κατασκευή και συντήρηση έργων εγκατάστασης πρασίνου και αρδεύσεων.

- Τεχνική στήριξη και εφαρμογή υπηρεσιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, όπως καταπολεμήσεις επιβλαβών οργανισμών, αποθήσεις ανεπιθύμητων οργανισμών και αντιρρυπαντικές υπηρεσίες.

Μyfokida: Η Φωκίδα online

Προβολή των επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας για πρώτη φορά online. Στο MYFOKIDA σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλετε οι ίδιοι την επιχείρησή σας, τον χώρο και τη δουλειά σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Αυξήστε την πελατεία σας μέσω της αναζήτησης με κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

 

Tελευταία Άρθρα

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ II

Η παραλιακή Φωκίδα δεν κρύβει κανένα μυστικό. Σου τα δείχνει όλα ένα - ένα καθώς οδηγείς και εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να τα προσπεράσεις ή να γίνεις μέρος τους. Αφού έχουμε ήδη πάρει την καλύτερη δυνατή γεύση από την πρώτη μας εξόρμηση στην Δωρική Ριβιέρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι το ταξίδι μας προς την Ιτέα.

Περισσότερα...

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ I

Ο νομός Φωκίδας αν και στο μυαλό του ταξιδιώτη έχει συνδυαστεί με τα βουνά καθότι περιτριγυρίζεται από τέσσερις ορεινούς όγκους (Βαρδούσια, Γκιώνα, Παρνασσός και Οίτη) προς έκπληξη πολλών μελλοντικών ταξιδιωτών αποτελεί καταπληκτική καλοκαιρινή επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ήρεμο αλλά καθόλου βαρετό καλοκαίρι.

Περισσότερα...