Κομμωτήριο Γεωργία Μπάφα Άμφισσα

Απολαύστε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τα μαλλιά...
https://www.myfokida.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/bafa-logo-1444225911.jpg
Κομμωτήριο Γεωργία Μπάφα Άμφισσα
Πρόσωπο επικοινωνίας
Γεωργία Μπάφα (+)

Λιανολοπούλου 19 & Κοντογιώργου -, Άμφισσα 331 00, Φωκίδα

Τοποθεσία χάρτη

Απολαύστε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τα μαλλιά...

Τύπος:
Ομορφιά, είδη δώρων, αξεσουάρ
Κατηγορίες:
Ομορφιά - Είδη Δώρων - ΑξεσουάρΚομμωτήρια/κουρεία
Γενικές πληροφορίες

Στο κομμωτήριο μας προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που περιλαμβάνουν την περιποίηση και τη φροντίδα των μαλλιών, το χρώμα, το κούρεμα και το χτένισμα.

Δύο φορές το χρόνο, φέρνουμε νέες προτάσεις για τα μαλλιά, δοσμένες με φαντασία και μεράκι από τους μαιτρ της κομμωτικής τέχνης, την καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Francaise.

Μyfokida: Η Φωκίδα online

Προβολή των επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας για πρώτη φορά online. Στο MYFOKIDA σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλετε οι ίδιοι την επιχείρησή σας, τον χώρο και τη δουλειά σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Αυξήστε την πελατεία σας μέσω της αναζήτησης με κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

 

Tελευταία Άρθρα

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ II

Η παραλιακή Φωκίδα δεν κρύβει κανένα μυστικό. Σου τα δείχνει όλα ένα - ένα καθώς οδηγείς και εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να τα προσπεράσεις ή να γίνεις μέρος τους. Αφού έχουμε ήδη πάρει την καλύτερη δυνατή γεύση από την πρώτη μας εξόρμηση στην Δωρική Ριβιέρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι το ταξίδι μας προς την Ιτέα.

Περισσότερα...

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ I

Ο νομός Φωκίδας αν και στο μυαλό του ταξιδιώτη έχει συνδυαστεί με τα βουνά καθότι περιτριγυρίζεται από τέσσερις ορεινούς όγκους (Βαρδούσια, Γκιώνα, Παρνασσός και Οίτη) προς έκπληξη πολλών μελλοντικών ταξιδιωτών αποτελεί καταπληκτική καλοκαιρινή επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ήρεμο αλλά καθόλου βαρετό καλοκαίρι.

Περισσότερα...