Κατασκευή ιστοσελίδων Άμφισσα - Grafisto

Έμπνευση, σχεδιασμός & ικανοποίηση.
https://www.myfokida.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/34/logo2017pattern-1509356990.png
Κατασκευή ιστοσελίδων Άμφισσα - Grafisto
Κλειστό
Στοιχεία επικοινωνίας
Πολιτικός Μηχανικός - 3d
Μπετίνα Ποταμιάνου (+)
Σχεδιαστικό τμήμα
Δημήτρης Κουτσούμπας (+)

Δ.Ψαρρου 30, Άμφισσα 331 00, Φωκίδα

Τοποθεσία χάρτη

Έμπνευση, σχεδιασμός & ικανοποίηση.

Τύπος:
Παροχές Υπηρεσιών
Έτος ίδρυσης:
2013
Υπάλληλοι:
2
Κατηγορίες:
Γραφικές Τέχνες/ΕκτυπώσειςΚατασκευή ιστοσελίδων/υπηρεσίες διαδικτύου
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

To Grafisto έχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριότητας. Τα έργα μας ποικίλουν από Υπηρεσίες διαδικτύου όπως Κατασκευή Ιστοσελίδας, Κατασκευή E-shop, το Branding όπως τον σχεδιασμό Εταιρικής Ταυτότητας, Λογότυπων, Ετικέτας, Συσκευασίας αλλά και τη Φωτορεαλιστική απεικόνιση του χώρου. Φροντίζουμε για την οπτική επικοινωνία των πελατών μας βάζοντας τα δυνατά μας.

Το όραμα του Grafisto είναι να βοηθήσει με αποτελεσματικό τρόπο μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις να αποκτήσουν ταυτότητα και μια ανταγωνιστική εικόνα στην αγορά. Δουλεύουμε με έμφαση στη λεπτομέρεια φροντίζοντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Ώρες λειτουργίας
GMT +02:00
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστό
Κυριακή
Κλειστό

Μyfokida: Η Φωκίδα online

Προβολή των επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας για πρώτη φορά online. Στο MYFOKIDA σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλετε οι ίδιοι την επιχείρησή σας, τον χώρο και τη δουλειά σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Αυξήστε την πελατεία σας μέσω της αναζήτησης με κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

 

Tελευταία Άρθρα

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ II

Η παραλιακή Φωκίδα δεν κρύβει κανένα μυστικό. Σου τα δείχνει όλα ένα - ένα καθώς οδηγείς και εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να τα προσπεράσεις ή να γίνεις μέρος τους. Αφού έχουμε ήδη πάρει την καλύτερη δυνατή γεύση από την πρώτη μας εξόρμηση στην Δωρική Ριβιέρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι το ταξίδι μας προς την Ιτέα.

Περισσότερα...

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ I

Ο νομός Φωκίδας αν και στο μυαλό του ταξιδιώτη έχει συνδυαστεί με τα βουνά καθότι περιτριγυρίζεται από τέσσερις ορεινούς όγκους (Βαρδούσια, Γκιώνα, Παρνασσός και Οίτη) προς έκπληξη πολλών μελλοντικών ταξιδιωτών αποτελεί καταπληκτική καλοκαιρινή επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ήρεμο αλλά καθόλου βαρετό καλοκαίρι.

Περισσότερα...