Ποταμιάνου Μπετίνα Πολιτικός Μηχανικός Άμφισσα Φωκιδα

Ποταμιάνου Μπετίνα Πολιτικός Μηχανικός Άμφισσα Φωκιδα τακτοποιήσεις αυθαιρέτων κατασκευών & βεβαίωση μηχανικού
https://www.myfokida.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/87/cropped-1570728997.jpeg
Ποταμιάνου Μπετίνα Πολιτικός Μηχανικός Άμφισσα Φωκιδα
Πρόσωπο επικοινωνίας
Ποταμιάνου Μπετίνα (+)

επισκόπου φιλόθεου 10, Amfissa 33100, Φωκίδα

Τοποθεσία χάρτη

Ποταμιάνου Μπετίνα Πολιτικός Μηχανικός Άμφισσα Φωκιδα τακτοποιήσεις αυθαιρέτων κατασκευών & βεβαίωση μηχανικού

Τύπος:
Κατασκευές, οικοδομή, κήπος
Έτος ίδρυσης:
2010
Κατηγορίες:
Πολιτικοί Μηχανικοί
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Eίμαι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές». Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός από το 2010 και είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Πολιτικός Μηχανικός ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ

Αναλαμβάνω την μελέτη την επίβλεψη και την κατασκευή επαγγελματικών ή οικιακών χώρων, αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες, την σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, την έκδοση αδειών δόμησης και αδειών μικρής κλίμακας στην Υπηρεσία Δόμησης δόμησης, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων κατασκευών και βεβαίωση μηχανικού.

Αναλαμβάνω επίσης την εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου σας (κατάστημα, γραφείο ή κατοικία) είτε πρόκειται για νέο χώρο είτε για ανακαίνιση μέσω τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής απεικόνισης/ 3d.

Ο φωτορεαλισμός σας διευκολύνει να κατανοήσετε την διάταξη του χώρου με ρεαλιστικά χρώματα, φωτισμό και υφές και να κατανοήσετε πλήρως το τελικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι είμαστε ακόμα στην φάση της μελέτης και μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο τελικό αποτέλεσμα του χώρου, σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα από τις διορθώσεις και τις αλλαγές κατά την κατασκευή του έργου και προλαμβάνει τυχόν κατασκευαστικές ατέλειες.

Μyfokida: Η Φωκίδα online

Προβολή των επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας για πρώτη φορά online. Στο MYFOKIDA σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλετε οι ίδιοι την επιχείρησή σας, τον χώρο και τη δουλειά σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Αυξήστε την πελατεία σας μέσω της αναζήτησης με κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

 

Tελευταία Άρθρα

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ II

Η παραλιακή Φωκίδα δεν κρύβει κανένα μυστικό. Σου τα δείχνει όλα ένα - ένα καθώς οδηγείς και εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να τα προσπεράσεις ή να γίνεις μέρος τους. Αφού έχουμε ήδη πάρει την καλύτερη δυνατή γεύση από την πρώτη μας εξόρμηση στην Δωρική Ριβιέρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι το ταξίδι μας προς την Ιτέα.

Περισσότερα...

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ I

Ο νομός Φωκίδας αν και στο μυαλό του ταξιδιώτη έχει συνδυαστεί με τα βουνά καθότι περιτριγυρίζεται από τέσσερις ορεινούς όγκους (Βαρδούσια, Γκιώνα, Παρνασσός και Οίτη) προς έκπληξη πολλών μελλοντικών ταξιδιωτών αποτελεί καταπληκτική καλοκαιρινή επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ήρεμο αλλά καθόλου βαρετό καλοκαίρι.

Περισσότερα...