Τσακίρης Ιωάννης Ιτέα Art & Flower Ιτέα

Τσακίρης Ιωάννης Ιτέα, Άνθη Φυτά, Διακοσμησεις Γαμων, Βαπτισεων, Εκδηλωσεων
https://www.myfokida.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/71/logo-tsakiris-1447270137.jpg
Τσακίρης Ιωάννης Ιτέα Art & Flower Ιτέα
Πρόσωπο επικοινωνίας
Ιωάννης Τσακίρης (+)

Ηλία Τρίγκα 44, Ιτέα 332 00, Φωκίδα

22650 32601

Τοποθεσία χάρτη

Τσακίρης Ιωάννης Ιτέα, Άνθη Φυτά, Διακοσμησεις Γαμων, Βαπτισεων, Εκδηλωσεων

Τύπος:
Διοργανώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις
Κατηγορίες:
Ανθοπωλεία/στολισμοί
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Τσακίρης Ιωάννης Ιτέα, Άνθη Φυτά, Διακοσμησεις Γαμων, Βαπτισεων, Εκδηλωσεων

Άνθη Φυτά - Είδη Δώρων

ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΦΙΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣΉ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Κυριακή Ανοιχτά: 10:00-12:00

Μyfokida: Η Φωκίδα online

Προβολή των επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας για πρώτη φορά online. Στο MYFOKIDA σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλετε οι ίδιοι την επιχείρησή σας, τον χώρο και τη δουλειά σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Αυξήστε την πελατεία σας μέσω της αναζήτησης με κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

 

Tελευταία Άρθρα

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ II

Η παραλιακή Φωκίδα δεν κρύβει κανένα μυστικό. Σου τα δείχνει όλα ένα - ένα καθώς οδηγείς και εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να τα προσπεράσεις ή να γίνεις μέρος τους. Αφού έχουμε ήδη πάρει την καλύτερη δυνατή γεύση από την πρώτη μας εξόρμηση στην Δωρική Ριβιέρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι το ταξίδι μας προς την Ιτέα.

Περισσότερα...

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ I

Ο νομός Φωκίδας αν και στο μυαλό του ταξιδιώτη έχει συνδυαστεί με τα βουνά καθότι περιτριγυρίζεται από τέσσερις ορεινούς όγκους (Βαρδούσια, Γκιώνα, Παρνασσός και Οίτη) προς έκπληξη πολλών μελλοντικών ταξιδιωτών αποτελεί καταπληκτική καλοκαιρινή επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ήρεμο αλλά καθόλου βαρετό καλοκαίρι.

Περισσότερα...