Ξενώνας Ονειροπαγίδα Αράχωβα

https://www.myfokida.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/89/cropped-1582202713.jpeg
Ξενώνας Ονειροπαγίδα Αράχωβα
Πρόσωπο επικοινωνίας
Γιαννακοπούλου Σπυρέτα (+)

Αθανασίου Θάνου -, 320 04

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
Διαμονή, καταλύματα
Έτος ίδρυσης:
2020
Κατηγορίες:
Διαμονή - Καταλύματα
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ο ξενώνας βρίσκεται σε ήρεμη γειτονιά 150μ περίπου από το κέντρο του χωριού και 20 μέτρα από την ιστορική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που αποτελεί τουριστικό σημείο. Στα 20μ. βρίσκεται η ταβέρνα «Παναγιώτα» και στα 50μ. περίπου η ταβέρνα «Καπλάνης». Επίσης πολύ κοντά στον ξενώνα θα βρείτε σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» (100μ.) και παραδοσιακό φούρνο (30μ.).

Μyfokida: Η Φωκίδα online

Προβολή των επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας για πρώτη φορά online. Στο MYFOKIDA σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλετε οι ίδιοι την επιχείρησή σας, τον χώρο και τη δουλειά σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Αυξήστε την πελατεία σας μέσω της αναζήτησης με κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

 

Tελευταία Άρθρα

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ II

Η παραλιακή Φωκίδα δεν κρύβει κανένα μυστικό. Σου τα δείχνει όλα ένα - ένα καθώς οδηγείς και εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να τα προσπεράσεις ή να γίνεις μέρος τους. Αφού έχουμε ήδη πάρει την καλύτερη δυνατή γεύση από την πρώτη μας εξόρμηση στην Δωρική Ριβιέρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι το ταξίδι μας προς την Ιτέα.

Περισσότερα...

ΦΩΚΙΔΑ: Μια Καλοκαιρινή Απόδραση - ΜΕΡΟΣ I

Ο νομός Φωκίδας αν και στο μυαλό του ταξιδιώτη έχει συνδυαστεί με τα βουνά καθότι περιτριγυρίζεται από τέσσερις ορεινούς όγκους (Βαρδούσια, Γκιώνα, Παρνασσός και Οίτη) προς έκπληξη πολλών μελλοντικών ταξιδιωτών αποτελεί καταπληκτική καλοκαιρινή επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ήρεμο αλλά καθόλου βαρετό καλοκαίρι.

Περισσότερα...